Ivo Maarhuis (1988)

Drumdocent Zutphen

AMACK: in opleiding

Specialiteit: Dynamisch spelvermogen, lineaire concepten, creatief spelen binnen liedjes, bassdrum techniek.

Genre: Funk, Fusion, Rock, Metal

Les: Maandag t/m vrijdag van 12:00 tot 22:00. Overige tijden in overleg mogelijk.

Leslocatie: Music United Studio, Marsweg 111, 7202 AT Zutphen.

Biografie:

Mijn fascinatie met trommelen en drummen begon al op jonge leeftijd en zoals bij velen, moesten eerst de potten en pannen van mijn ouders het ontgelden. In mijn tienerjaren vond mijn voorliefde voor drummen en muziek zich een weg richting de Nederlandse podia via mijn eerste bandjes.

Na het toetreden tot de band Izegrim, nam dit een professionele wending en werden er buitenlandse studio’s bezocht voor CD opnames en naast Europese tours, ook de Verenigde Staten en Zuid Amerika aangedaan. In 2006 begon ik in Zwolle mijn muziekopleiding artiest uitvoerend en leerde hier door middel van professionele workshops, clinics en lessen door gerenommeerde artiesten de fijne kneepjes van het vak kennen. Ik breide mijn muzikale kennis uit richting meerdere stijlen en leerde de kunst van het musiceren binnen deze stijlen.

Na afgestudeerd te zijn in 2010 heb ik middels de opgebouwde contacten mijn wens als zelfstandig muzikant en drumleraar kunnen realiseren. Tot op heden geef ik met veel plezier en toewijding drumles en workshops vanuit mijn eigen, volledig geïsoleerde en moderne studio. Door de gunstige centrale ligging is het zowel voor Zutphen als voor omstreken toegankelijk en goed te bereiken.

Heb je een vraag voor of wil je ook les van Ivo?